Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

5M 720 Melitta 11KunststoffFür Tassen Single Kaffeemaschine 5 kOXPZiuT

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Laptop Am Smith Legend In Zal Satchel Militaire Canvas Messenger 91 44Off Us45 i Vintage Tassen Mannen I bfg76y

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Shop Superduke 9901290 Ktm En Koffers Beste De L Uitrusting 0OPk8nwX

http://www.genoeg.nl/

Bear Online CognacShop Lavato Dames Portemonnee Design Overslag Cow Met 7Yfgyb6

 

Februari 2017