Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

TassenKleding Friday nl nl Dames Friday Night Dames TassenKleding Night Friday 4j5q3LAR

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Designers G Saco Encantos Moda Mochila Head Luxuoso Homens Bordado Mulheres 2018 Tiger Mochilas SMpGqUzV

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Mochila Classic Fjall Orange Raven Kanken Burnt k0nwOP

http://www.genoeg.nl/

Ferramentas C5 C5 Ferramentas Beta Ferramentas Beta Mochila Mochila Mochila Beta C5 8NnkP0OwX

 

Februari 2017