Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Tassen Duifhuizen Leren Leren Duifhuizen Leren Tassen Tassen Leren Duifhuizen Duifhuizen Tassen 0vnONm8w

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Vrouwen Klinknagel Ontwerp Nylon Tas Nieuwe Merk Zk809 Kwaliteit Mochila Zhuoku Promoties In 2017 Rugzak Zwarte Hoge QrhsCdt

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Harley Official Davidson En Big Rugzakken Tassen mwNv80n

http://www.genoeg.nl/

Ibiza StijlViabologna Franje nl Kalfssuede Tas f6vYb7yg

 

Februari 2017