Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Universele Zijtassen Canvas Zwart Held Grijs TclK3FJ5u1

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.2018Speed Engbers Engbers Engbers Sound Tassen Tassen 2018Speed Engbers 2018Speed Sound Sound Tassen Tassen ChrxQtsd

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Guess Gratis Tas Alle Tassen Van Kopen Verzending Online nkXN8PwO0

http://www.genoeg.nl/

Rucksack Koolertron Neu Retro Canvas Damen Vintage wnk8OP0

 

Februari 2017