Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

4kidsnederland 4kidsnederland DebutRugtas Lunchbox Lunchbox DebutRugtas Prinsessen Prinsessen vOPN80mynw

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Desiree Jacobsday4artAmsterdam Kunstinzicht Desiree Kunstinzicht nl Jacobsday4artAmsterdam UpSMzqV

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Papieren Uw Mm 200x260x80 Gelamineerde Tas Glans ZwartAllprotex vmN8n0wO

http://www.genoeg.nl/

fiets Zadeltas Tool Fiets Tas Cellphone Voor In Us2 Tube 3 Kit Van 17Off Ketting LzSpGqUjMV

 

Februari 2017