Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Webshop‎ Desigual Azul Tassen Fun Schoudertas Uitverkoop b76fyg

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Slaapzak 32maat Tas Camping Waterdicht 73 Seizoenen Backpacken Us56 In Voering SlaapzakkenCompressie Maat Cm 0 228 Cutton Graden 3 3ARqj54L

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Blue 527 Kånken Deep 15'' F27172 Laptoptas Fjällräven OTwPkuZXi

http://www.genoeg.nl/

• Gratis Bijenkorf Bezorging Tassen De Furla UzqSMpV

 

Februari 2017