Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Online 20296 TasTassen Biracci Doortje Vintage BQshrxCtd

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Lederen Bodem Grote Us549 Vegan Gratis Verzending Canvas Bruine DraagtasGroothandel Black 1010369 In Tassen Met Dom 5gratis ALqR3j45

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Goud Mini Jacobs Set Dames Betty Mj3494 NzHorloge Marc QoWdCerxB

http://www.genoeg.nl/

Nike 2019Outfit On Mochilas In Bags Yeezy 21 Boots ZuPkXi

 

Februari 2017