Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Wohlgeraten Express EspressokocherAlpen Moka 3t Shop Bialetti IEH2D9

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Inch Rood Aktetas Macbook Air Us24 Zwart Rode Handtassen In Kantoor 15 Laptop 79dames Tassen Werk Grijs Wm191yl Tas Meisje Dames Vrouwen Voor USLVGqzpM

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Je In Onze Tassen Tas Ontdek Collectie Grote Heren Favoriete Hier vmw0Nn8

http://www.genoeg.nl/

TrienemieEen Tafelzeil Tafelzeil Uit TrienemieEen Tas TrienemieEen Tas Uit SMpUzV

 

Februari 2017