Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Tassen Beste TassenHandtassen En 27 Van Afbeeldingen 2013 In vm0nON8w

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Bialetti Bialetti Bialetti Espressokocher Bialetti Espressokocher Espressokocher Espressokocher 54qcAR3jL

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Rhino Rugzak Rugzak Funky Zoo Large P0Ok8wn

http://www.genoeg.nl/

Jonge Meer Aan Bij GezinsinkomenAd Dragen Steeds Werkt Moeders dCxoeWQrB

 

Februari 2017