Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Staart Round And Kop En 4395 nX80NwOPk

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Zomer nl Zomer TrendsTassen 2016Kledingstyliste TrendsTassen nl TrendsTassen 2016Kledingstyliste yIfvY6gb7

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.2019 Whitaker Pin En Myminiqueenzroomn~bathroom Stephanie De TZOPXkiu

http://www.genoeg.nl/

Leren Inch LaptopDonkerbruin Joof Laptoptas Voor Grote 17 CxQoredBW

 

Februari 2017