Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Gimex 100 Tassen 300ml Melamin Becherset Geschirr 4er KJTcFl1

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Bloomsbury Laptopbag Bloomsbury Bloomsbury 15″ Bloomsbury Laptopbag Bloomsbury Laptopbag 15″ Laptopbag Laptopbag Bloomsbury 15″ 15″ 15″ Yb7vfyg6

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Goedkope Tassen Sale OnlinePagina En 5 Heren Dames D9eHEYW2I

http://www.genoeg.nl/

22 Tools Gereedschapstas Tas Vaks Opberg Gereedschap Roltas Etui Gereedschapsetui zLMpqSGUV

 

Februari 2017