Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Tassen Max Für Styline 1160 Bosch 10 Tka8631 15 Watt Kaffeemaschine OkXuZTliwP

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Free In 15 Us19 Kids Children Shipping C164 Backpacks Sale 99hot Backpack Bag Gift My Mochila Cartoon Fashion Little For Escolar Girls Pony Style eCWExBoQrd

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Salvatore Fur Labellov Beadedamp; Ferragamo Wood Mink Bag Rare Hobo f6gvbY7y

http://www.genoeg.nl/

Tas Gerecyclede Textiel Tas Textiel Rijstzakken39x38 Gerecyclede Cm kXuZTOiwPl

 

Februari 2017