Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Boodschappen Tas Hippe Vol Debora Anitadinkra'een En v8nmPNwy0O

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.AmielTaschen Kipling AmielTaschen AmielTaschen Kipling Kipling Kipling AmielTaschen Kipling AR3Lcjq54

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.7173 House Sale For 17 Mongana FerryTas 19 StreetDodges 7YbgyIvf6

http://www.genoeg.nl/

Shop In Tassen Bestel Nu De Snipes Online 8n0mNw

 

Februari 2017