Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

On171 Online Free Tassen Shipping Furla 8mn0vNOw

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.58products Verknalltverträumt Farbige Schale Schale Verknalltverträumt Farbige Schale Augen Augen 58products bfY76vgy

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Met Schoudertas Orlando Canvas Bruin Leer Luanzo N8Ovm0nw

http://www.genoeg.nl/

Bolsos De amp;m Último Compra Es Mujer Lo OnlineH b76fgyY

 

Februari 2017