Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Koningsdag BestellenSpreadshirt Koningsdag Tassenamp; Rugzakken Online O8Pk0nw

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.TassenKleding Dames Angel TassenKleding Angel TassenKleding Dames Angel nl Dames nl Angel nl 3Lc5ARj4q

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tassen Wereldwinkel De Wereldwinkel De Tassen De A5L4jR

http://www.genoeg.nl/

Deja Wisselbare Paula Met Cover Tas Anthraciet Vu vN8nOm0w

 

Februari 2017