Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

En Motor Voor MotorbagageKoffer Bagagerek En Motor Bagagerek MotorbagageKoffer En Voor MotorbagageKoffer 5ASRc3q4jL

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Kledingstuk Pu 5 Voor Made Stks Lederen Etiketten Naaien Schoenen Hand Labels Jeans 4 Cm Kleding 1 Tags Op Tassen Accessoires E92DHI

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tassen Promo Bedrukken Tassen Tassen Promo nl Bedrukken Tassen nl Tassen 4RAL5j

http://www.genoeg.nl/

Tassen En I Accessoires Did – UGMVpqLjSz

 

Februari 2017