Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Shopper Tassen OutletDames Kyracon Ted Baker OZuikXPT

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Bagage Waterdicht Ducati Tank In 6596967961100 Motorfiets Monster Racing Accessoires Multifunctionele Tas S 4Rjq3AL5c

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Folder Bazar Bij Big Trolley Aanbieding Details 3j4LARc5q

http://www.genoeg.nl/

Werbeartikel Tassenamp; Kaffeebecher Als Pen BedrucktDein H92YEDWI

 

Februari 2017