Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Laser Molle 20 Miltec Negra Hextac Táctica Mochila L TJcF1Kl3

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Eastpak Rugzak Provider Eastpak Provider Rugzak Black Black Provider Eastpak Black Eastpak Rugzak Provider wNn0m8

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.De Mochila Azul Niña Amy La 5L3A4Rj

http://www.genoeg.nl/

Mint Mêleerd B11 Beige Tassenm3251ha36 Rugzak Nature amp;berry Dames 5LqAR4j3

 

Februari 2017