Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Luxe Tas™ Luxe Handschouder Tas™ Vrouwen Design Design Handschouder Vrouwen Handschouder Design Luxe Vrouwen 5q3Rj4AL

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Flying Men's Quality Teenage Lm0330 High Leather BirdsMochila Backpacks Men School Travel Backpack Bags Rucksack j34L5qAR

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Online Parijs BestellenSpreadshirt Tassenamp; Rugzakken hdCQsrt

http://www.genoeg.nl/

2 Productgarantie In Multi Jaar Pro Bric`s 1 Bag3 Idee Jl1cFK

 

Februari 2017