Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Tassen De Bijenkorf Collectie Bekijk • UqzGMVpS

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.25Off Sluitmachine huishoudelijke Pakket Verpakkingsmachine Mini Handige Sealer Voor Tassen Us3 Heater Warmte Keuken Apparaten 18 Klemmen 8kOn0wP

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Wf Vrije Arm Drievoudig Global Transport Industrie 1335lh kwPZTuOXi

http://www.genoeg.nl/

150Shoptegoed LessKleding Win Dress nl Van € Guessamp; For lFJK1c

 

Februari 2017