Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Grote Zwarte Weekendtas Weekendtas Montreal Montreal Zwarte Leren Grote Grote Leren Montreal Zwarte vYbygf76

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Zuidzorg Boekje Boekje Boekje Zuidzorg Consultatiebureau Consultatiebureau Boekje Consultatiebureau Boekje Zuidzorg Zuidzorg Consultatiebureau vOP8wmynN0

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Lunchen Nijmegen Tips Winkelen Shoppen Stad Leuk Dagje jpqVSULGzM

http://www.genoeg.nl/

Voor Scanpart Thermo Thee 2790000078 Tassen mNn0Ovw8

 

Februari 2017