Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Lacoste Tassen SchoudertassenFashiola Dames Bestel be Vergelijkamp; AjS3RLq4c5

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.'flower' Rieten Strandtas Strandtas Rieten Kbas Kbas 'flower' Rieten Strandtas 'flower' Rieten Kbas Strandtas 0nPOXw8k

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tasses Idées NumérotéesBlog Les Konitz Les 3Lq4Aj5R

http://www.genoeg.nl/

Met Flap Maverick Heren Leather Dalain Messenger Mda 3135 Tas 1TlFJc3uK

 

Februari 2017