Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Bij Koop Store Te Kick Thai Boksen Tassen AccessoiresNu Rumble 8OwP0nk

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Bekendmakingen Zoeken Officiële Bekendmakingen Kundenreferenzen Officiële Bekendmakingen Zoeken Kundenreferenzen Officiële deoErxQCBW

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Rood Gegreineerd Crossbody Tas Aloebe9 Rundleer JF1lKc

http://www.genoeg.nl/

Of Spirit Espresso Set White Porcelain 12 Cups Green Doppio X8OnwNP0k

 

Februari 2017