Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

TassenNú Bear Design nl Tassen OnlineTravelbags doxCQEBreW

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Womens Bloem Grote Tassen Fashion Dames Strand Schoudertassen Zwart Zomer Tas 61 Bag 11Off Messenger In vrouwen Us25 Handtas Canvas Handtassen l1F3TKJc

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Online Store france Lock Russia israel usa Mode poland Shell Stijl JTFc1lK3

http://www.genoeg.nl/

Kleding – 4tradersbv Tassen – Kleding 4tradersbv Rek Rek Tassen YH9eW2IED

 

Februari 2017