Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Youtube Tas Tas Youtube Haken Tas Haken Mochila Tas Mochila Youtube Haken Mochila Mochila f67gybY

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.ConnectionTassen French French French French ConnectionTassen French ConnectionTassen ConnectionTassen H2DIE9

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Serie Bytom Claudio Ferrici Uit Breidt 8mnv0NwPyO

http://www.genoeg.nl/

By 90906 Machine Richard Espresso Stovetop Coffee Sapper Maker VGSzpqMU

 

Februari 2017