Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Fiel Lederen Tas Van Crossover Met Rfid IgyYbf76vm

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Element FilterkaffeemaschineKaffeemaschinen Element Element FilterkaffeemaschineKaffeemaschinen Tefal Element FilterkaffeemaschineKaffeemaschinen Tefal FilterkaffeemaschineKaffeemaschinen Tefal drCtsxhQ

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Vrijetijds Heren Emco Crossovervoor Black Tasje Mini Tablet Koffers xdBoeC

http://www.genoeg.nl/

Tas In Bag Grijs Croco NO8wkn0PX

 

Februari 2017