Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Tas Bambi Mars Canvas And Shopper More Hertje Dieren Cadeaus Thema Y6gf7vbmIy

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Front Kaart Fiets Mtb Fietstassen 3l Tassen Accessoires 400d Zakken Roswheel Fietsstuur Pvc Mand Racefiets Fietsen K5FTl1J3cu

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Boreal Montana 40 5 Negro Mochila PukXZi

http://www.genoeg.nl/

Tassen Femma Femma Naaien Tassen Naaien Leuke Leuke 08POXnwk

 

Februari 2017