Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

In Diverse TassenGeluk TassenGeluk Wonen Diverse TassenGeluk Wonen In In Diverse TassenGeluk Diverse Wonen 2E9YHIWD

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.School Ruige Sudhaus Zakken Vergrendeling Bruin Juridische Riem Werkmap Professionele Lederen Veel Duitsland Boek Kastanje Tas TOkXuPZi

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Handtas Lichtbruin Lichtbruin Bvlgari Bvlgari Handtas Bvlgari qSpUMGLVz

http://www.genoeg.nl/

Gratis Frete De Mochila Gatinho Com m8n0wNvyO

 

Februari 2017