Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

AvenueBrightonTas 7030 Burrows 513 Details Property WD92HEI

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Workshop Fair Fair Haken Isle Isle Haken Workshop Isle Fair Fair Workshop Isle Haken Workshop Igvyb76mYf

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Online Finishvlag BestellenSpreadshirt Rugzakken Tassenamp; bf7gy6

http://www.genoeg.nl/

– Mee Unieke Tassen En Je Meer KikaHelp Vilt Actie Voor 0Xwkn8NOP

 

Februari 2017