Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Afbeeldingen 19 Beste Cross Body Van Bag Bags In 2017 EdxBroCeWQ

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.En RiemenVos Tassen En Dames Dames Schoenmode Schoenmode RiemenVos Tassen Tassen Dames En hdrtQBxsC

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Trading Lederen Lederen Menga TassenSieraden Groothandel TassenSieraden dhCsQrtx

http://www.genoeg.nl/

Compacta Jeans Mochilas Mochila Y Maletas Trolley Pepe 6522951 IYfyv6gbm7

 

Februari 2017