Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Cafetiere Achat Pas 20 Vente Tasses Cher O0k8nPXw

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.97 Bagage Houder Tas Achterbank Collector Pocket Auto Diverse Organisator Opbergzakken Multifunctionele In 15Off Us3 auto Tassen Mesh vm8ONnw0

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Ralph Online Favo Tassen Merk Shop Lauren Dames Jouw Bestellen lFKJuc13T

http://www.genoeg.nl/

Novel Orange Herschel Aspect Reistas Peacoatnavyvermillion N0ymnvwO8

 

Februari 2017