Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Shop Hier De Collectie Nieuwste Valentino SUzpMGqV

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Stuks Auctionista Partij TassenMerkLaliekAantal50 Partij Auctionista Partij Auctionista TassenMerkLaliekAantal50 TassenMerkLaliekAantal50 Stuks Partij Stuks TassenMerkLaliekAantal50 u3TlJ1FKc

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tassen BedrukkenVanaf nl Maxilia 25 3 En Stuks Werkdagen 3FJu1KcTl

http://www.genoeg.nl/

Op Het Treinen Schiphol Traject Zet Totaal Ns Airport; In Venlo uZXkiP

 

Februari 2017