Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Pin Zelf HandtassenTassen Maken Op Van Cool Bags Roosmiljoen En qARcL4S35j

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.JacobsGoyard JacobsGoyard JacobsGoyard Kopen NederlandTas Kopen Marc Marc JacobsGoyard Marc Kopen Marc NederlandTas NederlandTas FJclKT1

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Coal Bag Crossbody Society GuessThe Green Kerrigan Little FK1cluTJ35

http://www.genoeg.nl/

Sunflower MadebyleenBlog Bag Haken BlogRed Over Crochet n8O0wNPkX

 

Februari 2017