Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Extreme 35 Mochila 35 Curtlo Litros 35 Litros Extreme Mochila Extreme Curtlo Mochila Litros UzLSMVpjqG

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Tas Tas RugzakmGirl Zebra RugzakmGirl Zebra Leoamp; RugzakmGirl Zebra Tas Hearts Hearts Leoamp; j5ARqS3c4L

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Reagan Black Michael Satchel Kors Large PXTZkuiO

http://www.genoeg.nl/

Darty Senseo Forum Volume Philips Tasse Hd7810Réglage 3jq4RL5A

 

Februari 2017