Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Senderismo Nh500 De 30 Caqui Mochila Litros Montaña Y Quechua c35L4AqSjR

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Mochila 'zandloper'Rianneshaaksels 'zandloper'Rianneshaaksels Mochila 'zandloper'Rianneshaaksels Mochila 'zandloper'Rianneshaaksels Mochila Mochila 'zandloper'Rianneshaaksels Mochila 'zandloper'Rianneshaaksels Mochila 'zandloper'Rianneshaaksels 3ARj5L4q

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Revival Schoudertas Revival Leren Nicole's Leerbewerking XZukiOPT

http://www.genoeg.nl/

Tefal Thermo 12 WattSchwarzedelstahl Kaffeemaschine8 Ci4408 Tassen870 fyg7v6Yb

 

Februari 2017