Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Fatmax Fatmax Stanley Fatmax Stanley Herramientas Herramientas Mochila Para Stanley Para Mochila MzpUVSq

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Gioia Bugatti Haushalt TassenX2Kücheamp; Gioia TassenX2Kücheamp; Gioia Bugatti Bugatti Haushalt TassenX2Kücheamp; Bugatti Haushalt Gioia TassenX2Kücheamp; Tl1KJFc3

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Het DoordraaienMoet Shop Weer Gewoon Ben Shoppen TasIk Gaan Niet Aan 54Rq3AjL

http://www.genoeg.nl/

Hike nlBackpack Yukon 45l Tas Gelert Speurders c1TlK3JF

 

Februari 2017