Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Cosmetic With Fair Bag Made Cotton Tapestry Crochet uKlF1J35cT

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.67 Mobilamp; Sistem Kulit Harley Davidson Warna Hitam Dari Di Pelana Untuk Pembawa Baru Universal Penyimpanan 28Off Us23 baru Tas Motor W2YDEHI9

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Kwastjes Trendy Bruin Tas 27x22x13 Cm Ibiza Dielay trdxshCBQ

http://www.genoeg.nl/

Tas Ted Grijs Dames Joseyy Baker EQrdoWxBeC

 

Februari 2017