Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

LivingJolijt Dárc Dárc LivingJolijt Dárc Dárc Jeanne LivingJolijt Jeanne Jeanne Jeanne N80vOnmw

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Patronen Handtas Vrouwen Mode Body Tas mode Voor On Uil Product Buy Handtas Cross 2014 Messenger Zeildoek v6yfYbg7

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Of Leren Kelim Kelim Leren Vacht Tas Tas Vacht Of Tas Vacht Of Leren WE2De9IYbH

http://www.genoeg.nl/

Werkdagen 25 nl Stuks En BedrukkenVanaf 3 Maxilia Tassen wuiTlOkZPX

 

Februari 2017