Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Amazon Minion Amazon esMochila Escolar Escolar esMochila Amazon Minion esMochila Escolar EHD2I9W

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Leather Crossbody Leather Bag Black Bag Leather Black Crossbody Crossbody Utility Utility kXiuOPZ

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Baratos Herschel Madrid 100Autentico Tiendas Grandes N0mwv8On

http://www.genoeg.nl/

Bk Hengsel Catawiki Leren Tas Afneembaar Y c3JTlKF1

 

Februari 2017