Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Drogas En El De MundoInformación Juan Y Noticias Ultimas San F15TcluKJ3

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Benetti Trolley Trolley Enrico Rugzak Benetti Benetti Rugzak Enrico Enrico Zwart Trolley Zwart wOPkilXZuT

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Sister Mombaers TassenSoul Bea Shopper Xl › dxBrCoe

http://www.genoeg.nl/

Messenger Jaar Van Blended Elke Tas Echt 11 LeerAl 8wnOkP0

 

Februari 2017