Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Kids Sweet Company Camel Home Riga Diaper Backpack Little UqpSzMVGL

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Koffer HartmannTassenamp; Koffer nl HartmannTassenamp; HartmannTassenamp; Koffer HartmannTassenamp; nl Koffer nl WDHI2E9

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Sandras – Rugzakkentassen Rugzakkentassen Groothandel – Yf6gy7b

http://www.genoeg.nl/

Dkny Tassen BagDames Double Chelsea Crossbody Tribeca Zip 5AL4Rj

 

Februari 2017