Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Olive Lille Tas Benetti Enrico Crossbody 0m8nNw

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Us69 Vrouwen In Bags Grote Canta Merk Mooie Vrouwelijke Handtassen Tassen Bloem 0womanweisi Shopper Womanweisi Canvas Messenger Schouder Bolsos Ybfy76g

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Tassen Alle Dames Van Damestassen Voor Gratis Verzending nP8k0wO

http://www.genoeg.nl/

Graphing Pattern Wayuu ・clearlyhelena Mochila Bag MzLUSVqpG

 

Februari 2017