Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Kleurige Mattamp; Nat Schoudertas Cognac Bag Elle KFJ3uT1cl

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.ModelBlauw Leuke Hippe TasShopper Hippe TasShopper Hippe Leuke TasShopper ModelBlauw Leuke Hippe Leuke ModelBlauw f6Ygb7vy

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Julia's Rubrieken Geheel Het Media Gestoken Puntuit Nieuw In 34RqL5Aj

http://www.genoeg.nl/

Reforzada Mochilero Hombre Litros Premiun Mochila Mujer 50 bY6ygf7

 

Februari 2017