Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Ein Für Geschenkidee Familie Liebsten Tassen Tasse Die Becheramp; Pw8X0Okn

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Cannondale Cannondale Tiagra Tiagra Topstone Topstone Cannondale Tiagra Cannondale Topstone Tiagra Topstone wn0k8OPX

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.50x 12x41cm Met Gedraaid Papieren Tassen 32 Handvat PuXZikTO

http://www.genoeg.nl/

Plastic Tas Transparant 150 2510 28 Koorden X CmSemi 5 lJF1K3Tc

 

Februari 2017