Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Wmf Stelio Kaffeemaschine Tassen Edelstahl Aroma 0412160011 Filter 8 9eIWEDH2bY

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.En Glazen Glazen En Mokken Glühwein En Glazen Mokken Mokken Glühwein Glazen Glühwein Glühwein H2IDWE9Y

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Portemonnee Lavato Online Oker GeelShop Bear Design Dames Cow XPkiuTOZ

http://www.genoeg.nl/

nl Retour Bulaggi Gratis Verzend Handtas En Multicolor EliseSchoenentorfs dhQrts

 

Februari 2017