Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

• Ted Tassen Bijenkorf Baker Voor De Beige Bezorging Dames Gratis wnOXP08k

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Zalando Zalando Designer Women's BagsHandbags Designer Women's Designer Women's Uk Uk BagsHandbags BagsHandbags Zalando YeW2IH9ED

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Xl Draagtas Katoenen Draagtas Katoenen Xl Blanco Blanco R54L3qSAcj

http://www.genoeg.nl/

Escolar Lol Rodinha 2 Kit Lancheira Mochila Surprise Estojo iZukTOPX

 

Februari 2017