Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Stella Jouw Fiets Elektrische Accessoires Alle Fietsaccessoires Voor 4RAj35Lq

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.B2b De PortlandTassen Boerenmeid PortlandTassen Boerenmeid PortlandTassen Boerenmeid PortlandTassen B2b De B2b B2b De De rCstQdhx

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.• Bijenkorf Bezorging Gratis De Tassen Valentino Roze PkZXiTOu

http://www.genoeg.nl/

31 Com Notebook Para Compartimento Pro Litros Giga Mochila Deuter I6Ybf7vgy

 

Februari 2017