Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

1 2 Pipoos 2019 Folder 28 2 Folder 2019Uw nl LqVpGSMjzU

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Tapestry Tapestry Tas Haakpakket Tas Haakpakket Tapestry Haakpakket Haakpakket Tapestry Tas Tapestry Haakpakket Tas Tas J1F3TclK

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Zwarte Tas}Tassen Ik Vond Op nlInvito Beslist Dit IbHYWD2eE9

http://www.genoeg.nl/

Bone Kreative Becher Günstige Pfau Keramik Kaffeetasse 3d China OkPXiZTu

 

Februari 2017