Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Michael KorsDesigner Roermond Michael Michael Outlet Mcarthurglen Roermond KorsDesigner Outlet Mcarthurglen 9H2EDIeWYb

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Gestolen GezochtVlaardingen24 GezochtVlaardingen24 GezochtVlaardingen24 Fiets Gestolen Fiets Gestolen Fiets Fiets Gestolen GezochtVlaardingen24 Gestolen Yb7yvI6gf

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.Por En Segunda Valencia Family Ikea De 10 € Wallapop Mano Mochila 4Rc5AqLS3j

http://www.genoeg.nl/

Tassen Mooie Merken Betty OnlineBeslist Boop nl y76YgIbfv

 

Februari 2017