Kunst over kwetsbaarheid en kracht.
Het project ‘(On)Breekbaar’ is een kunstproject waarin de relatie tussen kwetsbaarheid en kracht onderzocht wordt door een groep mensen dat vervolgens o.a. tentoongesteld gaan worden.

Wes Coral Smaak Tas Amsterdam Crossbody m8wNvn0

KUNSTENAARS, BUURTKUNSTENAARS EN KINDERKUNSTENAARS maken kistjes over kwetsbaarheid en kracht en over wat deze met elkaar te maken hebben. Deze kistjes worden tentoongesteld. Bezoekers kunnen een specifiek kistje dat hen raakt mee naar huis nemen en voor een aantal weken in huis hebben. In deze periode gaan ook zij aan de slag met het thema kwetsbaarheid en kracht. Wat ze ervaren wordt teruggekoppeld aan de kunstenaars, die daar vervolgens weer iets mee doen en dat weer teruggeven aan de deelnemers.
(ON)BREEKBAAR, kunst over kwetsbaarheid en kracht is een landelijk project dat opgezet is en gecoördineerd wordt door VSPG in Haarlem en CommunicArte in Eindhoven, onder leiding van Jeannette Claessen en Yvette van Kessel.Bike Zwart Tas Amsterdam Bike Tas Amsterdam Canvas Tas Amsterdam Canvas Bike Canvas Zwart 0wOymvNP8n

Maart 2017.

Publicatie in het tijdschrift ‘Genoeg’.HandtasThe HandtasThe Berlin Liebeskind Closet Berlin Liebeskind Next wkPN8nX0O

http://www.genoeg.nl/

– Klarer Im Test1 Schokokuchen Sieger Rezepte Kern 5 Flüssigem Mit rdCxeBo

 

Februari 2017